مقایسه اثر دزهای مختلر پرتوی گاما و تخمیر بر ارزش غذایی کنجاله سویا مورد استفاده در جیره ماهیان

پذیرفته شده برای پوستر
عنوان دوره: چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری هسته ای در علوم کشاورزی و منابع طبیعی
نویسندگان
1عضو هیأت علمی دانشگاه خلیج فارس، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی
2عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، پژوهشکده کشاورزی هسته ای
3کارشناس ارشد، پژوهشگاه علوم و فنون هسته ای، پژوهشکده کشاورزی هسته ای
چکیده
کلیدواژه ها