نویسنده = | ||
تعداد مقالات: 2 | ||
1 | روش های موثر بر کاهش دز پرتودهی در فرآوری مواد غذایی | |
محمد تقی صادقی؛ علی قدیری؛ ساناز علیوندی؛ هادی لایقتر؛ ایوب نجیبی فر | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.4 K) | ||
2 | عوامل موثر بر کنترل کپک و مایکوتوکسین ها در طی پرتودهی با اشعه گاما | |
ساناز علی وندی فرخاد؛ ایوب نجیبی فر؛ مقصود شفائی؛ هادی لایقتر؛ علی قدیری؛ محمد تقی صادقی | ||
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.69 K) |