نویسنده =
تعداد مقالات: 3

1 روش های موثر بر کاهش دز پرتودهی در فرآوری مواد غذایی
محمد تقی صادقی، علی قدیری، ساناز علیوندی، هادی لایقتر، ایوب نجیبی فر
مشاهده مقاله اصل مقاله 529.4 K

2 بررسی کاربرد پرتوی گاما در استخراج پلیمر زیست تخریب پذیر کیتوزان از کیتین و کاربرد آن بعنوان آفت کش زیستی (مقاله مروری)
حمیده قراملکی، فریور حریری، محسن صفی خانی، هادی لایقتر
مشاهده مقاله اصل مقاله 582.62 K

3 عوامل موثر بر کنترل کپک و مایکوتوکسین ها در طی پرتودهی با اشعه گاما
ساناز علی وندی فرخاد، ایوب نجیبی فر، مقصود شفائی، هادی لایقتر، علی قدیری، محمد تقی صادقی
مشاهده مقاله اصل مقاله 554.69 K