کلیدواژه ها =
تعداد مقالات: 11

1 مروری برنقش فناوری هسته ای در ارتقاء صنعت تولید و صادرات گل و گیاهان زینتی (مقاله مروری)
اجسان نجفی، حسین حیدری شریف آباد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (896.33 K)

2 حفاظت رادیوبیولوژیکی کروموزوم های انسانی با استفاده از سم زنبور عسل
کمال الدین شفائی، امیررضا جلالیان، فرحناز معتمدی سده، بهنام ناصریان، حامد عسکری، مصطفی غفوری، داریوش فخاری، نرگس نشان
مشاهده مقاله | اصل مقاله (842.83 K)

3 بررسی تغییرات آمین های بیوژن و بار میکروبی فیله های ماهی سفید پرتودهی شده در طی دوره نگهداری در یخچال
فریدون افلاکی، مریم صلاحی نژاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (553.64 K)

4 روش های موثر بر کاهش دز پرتودهی در فرآوری مواد غذایی
محمد تقی صادقی، علی قدیری، ساناز علیوندی، هادی لایقتر، ایوب نجیبی فر
مشاهده مقاله | اصل مقاله (529.4 K)

5 اثر پرتودهی بر مواد بسته بندی محصولات غذایی
غلامرضا مصباحی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (600.76 K)

6 پرتودهی و ترکیب آن با دیگر تیمارها برای کاهش ضایعات پس از برداشت محصولات باغی
عبدالکریم زارعی، محمد اسماعیل پور
مشاهده مقاله | اصل مقاله (521.72 K)

7 تاثیر پرتودهی گاما بر کیفیت میکروبی قارچ خوراکی
مرتضی اکبری، عبدالرحیم بهاروند، امیر اکباتانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (627.71 K)

8 تشخیص سیب زمینی پرتودهی شده به روش ترمولومینسانس
فریدون افلاکی، علی روزبهانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (801.54 K)

9 عوامل موثر بر کنترل کپک و مایکوتوکسین ها در طی پرتودهی با اشعه گاما
ساناز علی وندی فرخاد، ایوب نجیبی فر، مقصود شفائی، هادی لایقتر، علی قدیری، محمد تقی صادقی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (554.69 K)

10 کاربرد اشعه UVدر از بین بردن آفلاتوکسین ها
فرهاد پیرزاد
مشاهده مقاله | اصل مقاله (548.77 K)

11 نحوه جهش زایی پرتوها در قارچ تریکودرما
لیلا سهام پور، رضا فانی
مشاهده مقاله | اصل مقاله (632.32 K)